AMBASSADEURS

In de aanloop naar Diversity Day op 6 oktober 2020 stellen we graag de ambassadeurs van deze tweede editie aan je voor! Dit zijn personen die bewustzijn creëren en grote impact maken op belangrijke diversiteitsdimensies. Denk aan: gender, LHBTI+, cultuur en etniciteit, arbeidsvermogen en leeftijd. Je leest niet alleen over hun drive, successen en uitdagingen, maar ook wie zij als lichtend voorbeeld zien als het gaat om diversiteit met de Diversity Day Challenge.

DIVERSITY DAY CHALLENGE

Wij vragen onze Diversity Day Ambassadeurs en jou een vliegwieleffect te creëren middels de Diversity Day Challenge. Zo worden de mensen zichtbaar die veel betekenen voor de bevordering van diversiteit en inclusie, verspreiden we waardering en verbreden we het netwerk. Dit gaat eenvoudig via een post op LinkedIn of het sociale medium wat het beste bij jou past.

Ambassadeur Gender

  • Marguerite Soeteman – Reijnen
    “Belangrijk is dat je staat voor verbinding, het is niet ‘de mannen tegen de vrouwen’. Maar let wel: er is genoeg gepraat, het is nu tijd voor actie.” Marguerite Soeteman – Reijnen is voorzitter van Aon Holdings, global CMO Aon Inpoint en sinds januari 2020 Voorzitter van Topvrouwen.nl. Ze legt de lat hoog, zowel in haar persoonlijke ambities, als op het thema gender gelijkheid. Zodra het wetsvoorstel volgend op het SER advies is aangenomen geldt voor 88 beursgenoteerde bedrijven het vrouwenquotum. Dat betekent dat hun Raden van Commissarissen voor minimaal dertig procent uit vrouwen bestaan. Topvrouwen.nl bewijst met haar databank … Lees verder